De Voorgerechten
- Vers gebakken brood6Vers gebakken brood met diverse smeersels
- Carpaccio van lokaal weiderund13.5Dun gesneden rundvlees met pijnboompitten, oude kaas, pesto en gemengde salade
- Zalm bonbon14Een zalm bonbon gevuld met Hollandse garnalen en truffel mayonaise
- Champignons10Gebakken champignons op toast
- Drentse mosterdsoep7Drentse mosterdsoep met gebakken spekjes en prei
- Tomatensoep7Licht gebonden tomatensoep met prei en gehaktballetjes
- Groentensoep7Rijkelijk gevulde groentensoep met rundvlees
Onze Hoofdgerechten
- Tongrolletjes28Gebakken tongrolletjes gevuld met zalm geserveerd met vissaus
- Schelvisfilet24Schelvisfilet met een garnituur van gebakken ui, champignons en tomaat
- Gamba’s26In knoflook gebakken gamba’s met knoflooksaus
- Vegetarische quiche21Vegetarische quiche met geitenkaas,
tomaatjes, walnoten en honing
- Wrap21Een gevulde wrap met bonen, verse groenten en gegratineerd met kaas
- Schnitzel Perron 323
Schnitzel Perron 3 met een gebakken garnituur van ui, champignons, paprika, spek en gegratineerd met kaas
- Gegrilde varkenshaas medaillions23Gegrilde varkenshaas medaillions (200 gram) met gebakken champignons en gegratineerd met brie
- Gegrilde varkenshaas medaillions29Gegrilde varkenshaas medaillions (300 gram) met gebakken champignons en gegratineerd met brie
- Entrecote van lokaal weiderund29Entrecote van lokaal weiderund (250 gram)
Gegratineerd met mosterd, bruine suiker en knoflook
- Biefstuk van lokaal weiderund27Gegrilde biefstuk medaillons van diamanthaas (200 gram)
met een pittige peperroomsaus of champignonroomsaus
- Biefstuk van lokaal weiderund32Biefstuk medaillons van diamanthaas (300 gram)
met een pittige peperroomsaus of champignonroomsaus
- Gevulde kipfilet24Kipfilet gevuld met roomkaas en Parmaham
- Drents stoofpotje van weiderund25Een specialiteit van het huis, een stoofpotje van lokaal weiderund
- Vleesduo25Gegrilde Biefstuk- en varkenshaas medaillion en met een uienroomsaus
Deze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen,
huisgemaakte friet, gemengde sla, rabarber en 2 verschillende verse groenten.
Heeft u speciale wensen, allergie en of dieet laat u het onze kok even weten.
De Nagerechten
- Dame Blanche8
Vanille roomijs met warme chocoladesaus en slagroom
- Stracciatella8
Stracciatella roomijs met caramelsaus en slagroom
- Crème brûlée8
Vanilledessert met gebrande rietsuiker en slagroom
- Apfelstrudel9Warme apfelstrudel met vanillesaus, kaneelijs en slagroom
- Frambozen sorbetijs8Frambozen sorbetijs met slagroom
- Koffie de luxe83 zoete lekkernijen met koffie, thee of cappucino
Koffie specialiteiten
- Irish-coffee (irish-whisky)7,75Irish-coffee (irish-whisky)
- Cuarenta y Tres coffee7,75Cuarenta y Tres coffee ( Licor 43)
- French-coffee7,75French-coffee, met Grand Marnier
- Solo Limoncello7,75Solo Limoncello, Espresso met daarnaast een glaasje Limoncello
- SIK’-coffee7,75SIK’-coffee, baileys en kahlúa
- Italian coffee7,75Italian coffee met Disaronno
Tevens hebben wij ook een heerlijke whiskykaart